onsdag 8. oktober 2008

Skjørt og annet

Her kommer bilde av støvlettene og skjørtet. Fikk visst ikke helt fram snøringa på støvlettene, men de er veldig tøffe, syns jeg. Jeg likte skjørtet godt, og har faktisk brukt det flere ganger allerede. Må prøve å få tatt det litt inn ved glidelåsen bare. Og med støvlettene på, føler jeg meg veldig fin. Nå står ikke jeg inni her da, selv om det kan se sånn ut. Bortsett fra at jeg er jo ikke så flat!


Jamen ble det ikke en "Stars & stripes"-løper også. Hadde begynt på en som jeg måtte gjøre ferdig. Den ble passe til kjøkkenbordet, og lykta ble som et lite fyrtårn. Men NÅ får det være slutt, altså.

Fortsetter litt med juleting. Jeg pleier ikke å være så tidlig ute, men har nok fått "ånden" i år. Se på denne lille, tykke marsipangrisen:


Han har en kamerat også. De kan vel kanskje få lov til å være helårsgriser, og ikke bare være framme til jul. Jeg holder på med et sett til som er nesten maken. Bare litt forskjellige hjerter. Så jeg vil si at jeg er godt i gang med julegavene. Men jeg har ikke bestemt hvem jeg skal gi dem til enda..

¨fruTicosus¨

3 kommentarer:

Kari Anne sa...

Skal si du får sydd! Du har jo produsert mye siden mandag :o) Jeg får kaste meg bak maskinen jeg også, vi snakkes i morra.

Bouvbear sa...

hei og takk for hyggelig kommentar. Linken til "badesidene" ligger øverst i innlegget mitt om bad.
Jeg skulle ønske jeg kunne sy, jeg bare syr rette sømmer altså gardiner o sånt..men skjørt å nei det hadde jeg ikke klart.

Made by KKann sa...

Hei hei - så flott skjørtet ble - nå ble jeg jammen imponert altså - så flink du er..og så rask, får ting unna du altså! - med meg går det ikke så fort nei!
Løperen og grisene var jo også kjempe flotte!

Ha en fin fin torsdagskveld - som snart er natt - så vips er fredagen her..og helga kan ønskes velkommen!

Smil fra KKann