mandag 13. oktober 2008

Nytt tak

Nå vil jeg blogge noen bilder av noe som skal bli. Mannen min har begynt på noe som vi har snakket om i mange år, nemlig å snu dette taket. Selvfølgelig begynte det å regne og blåse da han hadde åpnet taket, så vi hadde vann inne i flere rom. Men det er visst vanlig, har jeg hørt - "vil du ha regn, så er det bare å ta av taket"

Utbygget ble bygd på 50-tallet, med et vanlig skråtak. Det passer ikke så godt til huset vårt, så nå blir det spisst tak her, og et nytt rom inni. Der skal vi ha et fint bad, har vi tenkt. Det er litt vanskelig å planlegge det, siden jeg ikke vet hvordan rommet blir. Så det får komme etterhvert.


Se på denne fine detaljen. Han er nøye med å lage det tidsriktig.

Sånn skal det bli i mønet. Det var slik de gjorde det på slutten av 1800-tallet. Det er ganske mye jobb med disse utskjæringene, men fint blir det.


¨fruTicosus¨


6 kommentarer:

Kari Anne sa...

Det kommer til å bli fint! Spennende åssen du kommer til å innrede badet:o) Du nærmer deg 1000 på telleren, så bra!!

Gry sa...

Så flott det blir i mønet, sånne utskjæringer er kjempefine, de pynter opp hele huset.
Takk for hyggelig kommentar på min side.
Ha de fint!
Klem Gry : )

Made by KKann sa...

Oj så flott! Gleder meg til å se det ferdig! Sånne detaljer er så kjempefint. Vi har dessverre ikke sånt hus som det passer til men det ser ut til å bli sååå flott hos dere!

Ha en fin fin mandagskveld!

Klem fra KKann

Solveig sa...

Så fint det blir!
Så spennende det blir å se resultatet:)
Elsker slike flotte detaljer.

Made by KKann sa...

..glemte å si - så flott Green Gate - jepp mange bloggere som har nettopp det servicet - og ikke rart..det er jo så lekkert! Jeg har valgt og ikke spare på det - kjøpte heller noen lekre kopper i Ebeltoft i sommer - følg med..legger dem ut snart!

Klem igjen..

pepperkverna sa...

Så flott mønet kommer til å bli. Tank så mye vakkert de laget i hin hårde tider....Hege