onsdag 15. oktober 2008

UFO

Her om dagen dykket jeg ned i ufo-skuffen min. Der fant jeg mye rart, blant annet en påbegynt "scrappysak". Mønsteret hadde jeg tegnet av fra Mona R, og jeg hadde klipt ut ca halvparten av delene. Men sømbeskrivelsen hadde jeg ikke. Heldigvis har Mona full kontroll på syrommet sitt, og en time etterat jeg sendte en sms, lå mønsteret i postkassa mi. Da gikk det fort å sy denne bagen. Den kan henges over skuldra eller på skrå over brystet.


Sammen med delene til bagen lå det ferdig påtegnet vliesofix som jeg sikkert hadde beregnet til applikasjoner. Så da fikk det bli noen blomster og et par øyenstikkere. Og så satte jeg på litt kroklisser..

I skuffen fant jeg også noen andre ting som jeg skal gå i gang med nå, blant annet en adventsløper. Det er vel gode sjanser for at den kan bli ferdig i tide.

¨fruTicosus¨

2 kommentarer:

Made by KKann sa...

Herlig! Ja - smart å dukke ned i ufo-skuffen av og til..det ligger ofte en del ting der..hihih i alle fall hos meg! Jeg skal ha syklubb i morra så jeg har planer om å rote fram noe fra nettopp den skuffen!!

Veska ble super fin!

Ha en fin fin onsdag!

Smil fra KKann

Kari Anne sa...

Så morro med en ting mindre i ufo skuffen! Jeg er også i ufo-modus om dagen, blir ferdig med en i dag håper jeg!