torsdag 2. oktober 2008

Julemodus

I det siste har jeg vært litt i julemodus. Ikke så rart, siden det er under tre måneder igjen. Med alt det jeg har planer om å lage, så må jeg jo begynne nå. Det har foreløpig resultert i to små juleposer. Anita foreslo at jeg kunne gi dem bort med julekrydder oppi. Ikke så dum julegave det.I tillegg har jeg lagd denne kjøkkenposen. Hva jeg skal ha i den, vet jeg ikke enda. Jeg hadde noen kjøkkenhåndklær liggende, og det tok ikke lang tid før denne posen var ferdig. På alle posene har jeg brukt Lise Bergenes skoposemønster. Har bare forminsket det litt.


Nå har jeg begynt på et helt annet prosjekt, nemlig et skjørt! Saken er at jeg tilfeldigvis fikk kjøpt meg noen helt rå støvletter, men har selvføgelig ingenting som passer til dem. Derfor må jeg sy et skjørt, og jeg skal vise det så fort det er ferdig. Blir forhåpentligvis ikke så lenge til.


¨fruTicosus¨

5 kommentarer:

Kari Anne sa...

Det blir spennende å se åssen skjørt du holder på å sy! Posene dine blei fine, jeg har sendt min rosa i posten i dag. Du kan se bilde på bloggen :o)

Torilpia sa...

Hei sann!

Flotte poser du har laget - er så fint å se hva folk får til .. blir så inspirert jeg .. får håpe det er min tur til å ha symaskina snart .. har en som går på omgang i familien .. har så lyst til å prøve å sy noe småtterier .. :o)

Ha en fortsatt fin dag - klem fra meg!!

Anonym sa...

Hei.Flott pose. Tiden går jo så fort så det er vel ikke så dumt å starte allerede når man har ideene og vet hva man skal lage. Bybesøk i dag resulterte i litt stoff og noen andre godsaker. Skal vise fram på mandag. Nakken er heldigvis bedre.
Ha en fin kveld.

Lykkehuset sa...

Hei! Så koselig blogg:) Mye fint du lager å:) Prøver å være litt kreativ selv, men kun når ånden kommer over meg:) Ha en fin søndag!

Made by KKann sa...

Ojojoj - så flotte - likte veldig godt kjøkken posen!
Gleder meg til å se både skjørtet og støvelettene - hmm jeg har litt sånn støvelett dilla!! Hihi!!

Ha en fin fin tirsdag!

Smil fra KKann