onsdag 21. januar 2009

Januar

Nå er det januarvær her. Det betyr plutselig masse snø, og litt vanskelig å finne veien til jobben. Særlig når det er snøstorm og dårlig brøytet. Men jeg kom da fram til slutt.

2. dagssselskapet er vel overstått. Slik dekket jeg bordet i spisestua. Jeg gjorde det litt enkelt, for jeg orket ikke full julepynt.


Her er noe pynt som dattera laget til meg før jul. Vi hadde snakket om å ha snøkrystaller, og hun hadde vært rundt på skolen sin for å finne den rette turkisnyansen. Disse fikk jeg da. De får henge der litt utover vinteren.


Nå har vi begynt å finne ut hvordan det nye badet skal bli. Vi skal ha en vegg med tapet, og det blir antageligvis denne. Det blir litt kult å ha papegøyetapet. Temaet ellers er "ta naturen med inn" - i dette tilfellet litt bambus og "værbitte" planker. En "levegg" har jeg også tenkt å ha. Jeg var så heldig å få en stor grønn plante som ligner på appelsintre. Den skal ihvertfall få bo på badet.¨fruTicosus¨
3 kommentarer:

KKannDesign sa...

Hei hei hei - gleder meg max til å se badet ditt - så morsom tapet..og andre tanker og bilder du har dannet deg for badet! Herlig!

Ha en knall torsdag!

KlemKKann

Mia sa...

Ååååh, for en herlig tapet! Virkelig til å bli glad av... tenk å gå på badet om morgenen og bli møtt med det herlige synet av papegøyer etc. Nå fikk jeg også lyst på papegøyer på badet... hihii.

Kari Anne sa...

Hei!
Du har fått en utmerkelse - sjekk bloggen min :o)