lørdag 27. mars 2010

Earth Hour

Nå har vi nettopp feiret Earth Hour. Det var bare sønnen og jeg som var hjemme, og vi koste oss med stearinlys og kortspill. Det er så rolig og fredelig, nesten som å være på ei hytte på fjellet uten innlagt strøm.
Dattera hadde sin kusine på et lite påskebesøk, og i dag var det påskeverksted her mens jeg sydde "sukkertøyting" til kjøkkenet. De malte og limte decoupage på vattegg og fyrstikkesker. Det ble kjempefint
I går bakte jeg disse muffinsene. Endelig hadde jeg fått tak i sånne silikonformer som jeg ville ha. Jeg skulle gjerne hatt en god oppskrift på icing, men måtte bare lage noe som jeg fant på nettet. De ble uansett gode.
Disse gryteklutene har M har bestilt, etterat hun tok "ribbetrikset" på de forrige hun fikk fra meg. Snart kommer det nye grytekluter på disse knaggene. Duken min er også ferdig, så jeg skal vise det etter hvert.

Ha en riktig god påske!
¨fruTicosus¨

4 kommentarer:

anneskreative sa...

Hei,,,så effektiv du er med symaskinen.
Jeg er stadig imponert over alt du lager av lapper,,,,,
Vi glemte rett og slett å slå av lyset vi da,,,enda vi snakket om det tidligere på dagen,,,,,kan det være alderen tror du?
Men stilt klokka har vi gjort,,,smiler.
Ha en fin påske,,,,,
Klem Anne

Anonym sa...

Vi hadde også helt glemt det, men plutselig banket det på døren. Der sto det et fremmed menneske å sa: Ville minne dere på Earth Hour. Da var det jo bare å ta runden da å slå av alt av lys.

Hilsen Vigdis

Made by KKann sa...

Ojojoj - her var det litt av hvert..smil!! Så flotte stoffer du fikk med deg!! herlig det ugle-stoffet!!

Ha en finfin kveld..som stax er natt!!

KlemKKann

Kirsten sa...

heisan!! .De gryteklutene var bare supersukkersøte:-))og duken var nydelig.Kommer snart bort for å ta det hele i øyesyn!!
Kirsten