torsdag 14. mai 2009

Uniform

Nå har museumsgubben vært her. Han var kjempefornøyd med "Viola", men motet sank da jeg så hva han hadde under armen - en gammel modellskute med 11 seil! Den ville jeg helst at han skulle ta med ut igjen, og han trodde det var fordi den var så støvete. Hm, akkurat som jeg bryr meg om støvet...Nytt oppdrag var denne uniformen. Vi har en kamerat som er med i Den Amerikanske Borgerkrigen med jevne mellomrom, og da er det viktig at uniformen sitter som den skal. Buksa må være trang for å gå ned i ridestøvlene. Jeg har sydd inn to bukser, og vesten måtte jeg krympe i vask.
19. og 20. juni skal vi ha en festival her i den lille bygda hvor vi bor. Vi har planer om å ha en quiltebod på festivalen. Jeg har gått til anskaffelse av et nytt parytelt, og vi i lappeklubben skal sitte der og selge ting som vi har lagd.
Jeg må innrømme at jeg ikke har lagd så veldig mye enda, men jeg har heldigvis noen uker igjen.

¨fruTicosus¨

4 kommentarer:

Made by KKann sa...

Jammen syns jeg du er flink som tar på deg slike oppdrag - morro med salgsbod/messe da!! Alltid å få solgt litt av det man lager!
Du er jo så flink!

Ha en super torsdag!

KlemKKann

Mona sa...

Da er vi i samme båt Hanne. Dårlig med produksjon her også. Bare vi ikke havner i en stor seilskute så vi må sy seil også. Det har vi ikke tid til.

Anonym sa...

Du er en riktig ”allround jente” ;))
Håper dere får en koselig 17. Mai feiring.
Vi som er svenske kommer å ser på hvis solen lyser :))

God Helg!

Hilsen svensk damen

Kari Anne sa...

Skal si du har mange forskjellige oppdrag! Det er jo spennende å gjøre mange forskjellige ting da :o)

God helg fra Kari Anne