lørdag 23. mai 2009

Festivalting 1

Nå har jeg endelig fått begynt på en liten produksjon til festivalen. Jeg sydde en løper og to brikker med tusenfryd på.

Her har jeg prøvd å sy på lukkekanten "baklengs", det vil si at jeg syr den på fra baksida, stryker den fram, bretter inn og stikker på maskin. Det ble veldig bra, og jeg fikk fine, spisse hjørner. Inni blomsten har jeg sydd blomsterformede paljetter med ei lita perle på toppen.

Her i huset er det snekkerpause pga. våronn og diverse andre prosjekter. Derfor skjer det ingenting med de to badene som vi holder på med. Jeg er analfabet i snekring, men male kan jeg. Så nå har jeg bestemt meg for at "furuhelvetet" i gangen skal til pers. Mannen hadde en periode hvor han syns det var så fint med ubehandla panel. Nå tror jeg han er mer på min linje. Dette er så grusomt at jeg nesten ikke orker å legge ut bilder. Ok, da, legger ut ett.

Jeg starter med taket. Der skal jeg ha hvit panellakk. På veggene blir det en lys gulfarge, tror jeg. Og så skal jeg snu trill rundt på alt.

¨fruTicosus¨

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Fine festivalting du lager! Gøy at du fikk til den omvendte lukkekanten :o)

Lykke til med penselføringen.

God helg fra Kari Anne

Mona sa...

Så fine de blei.Må prøve på den lukkekanten jeg også, når jeg får tid. Her skjer det ting i den ytterste gangen. Satt inn "ny" døe. Den gamle slo innover. Grunnet et strøk. Har maling igjen fra badet og klikk klakk er innkjøpt i dag. Han greier ikke å ta det med ro skjønner du.