lørdag 19. februar 2011

Box Step

Nå skal det bli teppe! Kathrine har sendt meg enda flere fine stoffer i den fargeskalaen som jeg plukket ut da vi var der. Fargene på mønsteret syns jeg ikke er noe fint, og jeg hadde vel ikke kommet til å se to ganger på det, hadde det ikke vært for at hun viste oss dette teppet sydd i helt andre farger. Det var virkelig lekkert.

Mønsteret heter "Box Step" og kommer fra Cozy Quilt Designs. Jeg har lagd kutteskjema for å få mest mulig ut av stoffene, og prøvd å organisere det på best mulig måte. På disse papirlappene skal jeg legge bitene etterhvert som jeg skjærer. Vanligvis er jeg ikke så grundig, men det er jo et litt stort prosjekt å sy teppe.

Jeg har også sydd noen prøveblokker for å se hvordan det blir. Disse kan jeg jo sy flere av, og for eksempel lage en løper til meg selv. Dermed skulle alt være klart til å holde "audition" med stoffene for å se hvem som passer til hvem. Vinterferien skal brukes til sying og en god del skolearbeid, med tanke på eksamen til våren...

God lørdag! ¨fruTicosus¨

3 kommentarer:

Made by KKann sa...

Hei hei - så fine de blå prøvelappene er - gleder meg til å se hele teppet!

Ha en deilig helg!

SmilKKann

Kari Anne sa...

Det var et flott system! Husk å tenke litt underveis, så du ikke kutter for mange biter....
Ses på mandag :o)

Unknown sa...

Hei du! Tusen takk for kjempehyggelig kommentar hos meg! Ja, det er et superspennende prosjekt vi er i gang med! Så du har også samarbeidet med P.A!!!
Ønsker deg en flott søndagsklem!
Hilsen fra Liv Hege