fredag 22. oktober 2010

Inspirert

Kathrines Quiltestue arrangerte inspirasjonskveld med Barri fra Bareroots Store. Barri bor i California, og lager utrolig fine quiltemønstre. Hun driver nettbutikk hjemmefra, og hun var virkelig inspirerende å høre på. Tre stykker fra Lappeklubben vår var tilstede, og vi var kjempeglade for at vi fikk oppleve denne kvelden.


Barri har en veldig fin "strek". Hun lager alltid flere mønstre i ett, slik at man kan velge å sy det man har mest lyst til. Hun hadde med seg mange fantastiske arbeider, og vi ønsket at vi kunne lagd alt sammen.
Til Norgesturen hadde hun designet åtte nye mønstre, og de skal bli til ei bok.
Jeg falt helt for denne adventsløperen. Den består av 11 hjerter med forskjellige motiver på, og alt er lagd i ullfilt. Man klipper ut delene, limer på figurene og syr rundt. Jeg ble jo nødt til å kjøpe dette settet. Kathrine hadde med seg mye fra butikken sin, men det ble så godt som tomt i løpet av kvelden.
Det tok ikke lange tida å lage et hjerte. Kanskje løperen blir ferdig til advent. Hvis ikke, så får det bli til neste år. Dessuten blir det mye ullfilt til overs, så da kan jeg lage flere av tingene, for eksempel små "candlemats". Utrolig fine.

Ha en god helg! ¨fruTicosus¨

2 kommentarer:

anneskreative sa...

Så gøy dette så ut,,,,klipp og lim er mye mer meg enn lappesøm.
Har laga noen bilder som jeg har kjøpt materialpakker til hos Panduro.
Lykke til med prosjektet.
Ha ei fin helg.
Anne

Mona sa...

Dette kommer til å bli helt supert. Takk for en hyggelig inspirasjonskveld.