fredag 9. oktober 2009

Nissemysterium

Jeg hadde jo en merkelig episode i vår, da en brikke med Dalahest på ble nisset bort. Da var ei spesiell nisselue involvert. Nå var det jamen nisssestreker på gang igjen. Plutselig en dag lå denne lua i døråpningen til syrommet. Den skulle i teorien befinne seg i en sekk i et skap der inne. Først trodde jeg det var sønnen som drev med rampestreker, men nei, han hadde ingenting med det å gjøre.


Jeg la lua tilbake i skapet. Noen dager senere satt jeg i stua. Da fikk jeg høre en voldsom knurring og fresing bak meg. Jeg tenkte at det bare var James som slåss mot en "innbilt fiende" som han pleier å gjøre, hvis han finner en papirbit eller en sokk, eller rett og slett sin egen hale. Men da jeg snudde meg, fikk jeg øye på dette:


Så han var det som var nissen. Da har han altså vært inne i skapet to ganger og henta lua. Jaja, aldri kjedelig med dyr i huset.
Mannen holder på å rydde rundt på gården nå, og han fant en liten skatt. En gammel bakepulverboks fra Freia. Det var heldigvis ikke bakepulver i den, men en bunke med gamle knapper.

Ha en god helg!

¨fruTicosus¨

3 kommentarer:

Mona sa...

Det var bra at det bare var pus. begynte å bli litt engstelig jeg. Bokser er kjekt å ha, også med knapper i da. Det er jo bare helt topp. Ha en fin helg.

anneskreative sa...

Hei,,,,,har vært en tur forbi hos deg i dag,,,,har vært sammen med to venninner i Hvarnes og plukket utstyr til juledekorasjoner,,,,,har hatt en koselig tur til skogs i flott høstvær....
Min ene venninne har funnet seg en kjæreste som har hytte ved Solbergvannet,,,,og den får vi bruke,,,,så der koser vi oss.....
Så lekker bok lommene din ble,,,,skal se etter den neste gang jeg er på biblioteket....
Ha en fin helg.
Anne

Gro sa...

Nisser og puser samarbeider - det vet da alle - hihi. Kjempefin boks fra Freie - en virkelig skatt! ha en vakker dag! Klem fra Gro!