mandag 10. august 2009

Gang og bad

På tide å vise et lite glimt fra gangen:

Speilet og hylla har vært igjennom en make-over. Jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd med speilet, men det er i hvertfall bedre enn det var. Det er et loppemarkedspeil som opprinnelig var trehvitt. Så har det vært lyseblått en stund.


Jeg la gipsstrimler på ramma og malte det først mørkegrått. Det ble ikke noe fint, så det endte med lys antikk. Og det passet bra til den hvite veggen.
Nøkkelskapet som jeg hadde fra før passet ikke særlig godt lenger, så jeg måtte finne en løsning på oppbevaring av nøkler. Jeg tok et silkebånd, tredde på noen gummistrikk nedover, og puttet klesklyper i strikkene. Slik henger nøklene nå, fram til jeg får tak i et nytt nøkkelskap.

Det har ikke blitt noen garderobeløsning enda, av naturlige årsaker. Mannen tilbringer all sin ledige tid på å snekre bad i 2. etasje. Det er utrolig hvor mye arbeid som må gjøres før vi kan begynne med finishen som jeg har bilder av inni hodet mitt. Men vi får være tålmodige. Her er noen bilder fra sånn det ser ut for øyeblikket. I dette hjørnet kommer boblekaret:Dette rommet blir wc:

Det er det som skal være "plankehytta" mi, og som skal laseres med fargen "Drivved". Vi har funnet noen skikkelig lekre fliser til gulvet. De er italienske, og ser ut som det Karibiske hav. Fliseleggeren er klar, bare vi får lagt varmekabler og støpt gulvet. Og jeg gleder meg veldig til å kunne "gå på vannet".


¨fruTicosus¨

2 kommentarer:

Kari Anne sa...

Så fint du får det i gangen!

Nå lengter jeg til søm på Granborg :o) Når skal vi starte?

Hilsen fra Kari Anne

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.