fredag 24. juli 2009

Sommerferie 5

Da var vi hjemme igjen etter mange mil på norske veier. Vi hadde nemlig kommet til punktet: "Ungene har ikke sett Norge!" Det har vi gjort noe med nå. Vi har kjørt over fem fjell og sett to isbreer. Folgefonna kjørte vi under, og dro bort til Baroniet Rosendal. Der var det fint, og vi hadde både sol og regn på en gang da vi var der. Her er et hjørne av roselabyrinten.

Jeg måtte også ta bilde av den perfekte kjøkkenhagen. Den blir bygd opp etter gamle tegninger over Baroniet.

Vi etterlot dattera i Sogn hvor hun skulle på 4H-leir. Så kjørte vi andre tre hjemover. Vi passerte vel Besseggen på det tidspunktet hvor nederlenderne kravlet rundt i shorts og skjørt. Da lå regnværsskyene ca en halv meter over bakken, så regnet hadde ikke lange veien å falle. Vinden pisket, og det var godt i befinne seg innendørs i en bil. Det var nesten så vi ikke så veien.Dette her måtte jeg bare ha bilde av, jeg som bor i Sveitserhus. Nå blir det vel ikke sånt tårn på mitt hus, men hvem vet..


Her er noen som vi traff på veien ned mot Vik i Sogn. Da vi kom kjørende, stilte de seg side ved side og sperret veien. Så kom det en bil imot, og da stilte de seg på den siden. Snakk om å eie veien!

¨fruTicosus¨

5 kommentarer:

Merete sa...

Høres ut som om dere har hatt en flott tur!

Mona sa...

Høres ut som dere har hatt en fin tur. Jeg har vel sett for lite av Norge jeg også.

Mona sa...

Det ligger en hilsen til deg på bloggen min.

Lucy Mörck sa...

jeg sier JA til tårn.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.