søndag 29. mars 2009

Earth Hour

Jeg syns det var så fint med Dalahester, så nå har jeg sydd en løper som jeg skal gi bort. Dattera sier at det er en sånn "la oss ta en tur på stranda"-løper. Vel, jeg vet ikke helt hva man skal med en løper på stranda, men hun hadde vel tatt med et campingbord.


Vi har ei ganske miljøbevisst datter, og hun oppfordret oss til å delta i "Earth Hour". Det gjorde vi - slo av alt lys i huset og tente stearinlys. Så slappet vi av i stua en time, spiste litt lørdagsgodt og pratet sammen. Det var veldig koselig, og jeg kunne faktisk tenke meg å gjøre det hver lørdag.

Det neste som skjer nå, er at jeg skal på lappekurs hos Lise Bergene. Det skal bli gøy som alltid!

¨fruTicosus¨

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott den løperen var  Den minner verkelig om sommeren. Jeg for litt hjemlengsel nor jeg ser de ”dalahästarna”  Den minner mig om svensk Midsommar.
Vi satt også i mørkret å koste oss og håpet at vi hadde reddet en isbjørn 
Håper dere får en god uke
Hilsen Svensk damen

Bouvbear sa...

oj..så misunnelig jeg blir på dere "lapplisor". Det blir for mye pirk for meg tror jeg..og man må vel ha en haug med utstyr i tillegg til symaskin og saks...alà kortlaging,scrapping og sånt..eller?
Lisemette alias Farmendamen

Made by KKann sa...

Hei hei - så flott - og vettu jeg er enig med dattera..sommerlige farger som minnet meg om en deilig tur på stranda..hihi..men nei - jeg ville ikke komme til å ta med løper på stranda!! Smil - lekker var den!

Ha en alletiders mandag!

KlemKKann

Kari Anne sa...

Løperen blei super!!

Gleder meg til søm på mandag, går det som jeg håper - har jeg noe å vise frem.....

Hilsen fra Kari Anne

Lucy Mörck sa...

Hihi, JA!
Vi får sikkert overtalt pappa til å være med på å slå av lyset hver lørdag? hihi *