tirsdag 16. desember 2008

Julepåtenning

Her er et et bilde fra "julepåtenninga" hos oss. Sønnen mente at det ble feil å kalle det julegrantenning. for vi tente jo ikke på ei gran. Så her har vi satt i kontakten til noen "lyskruseduller" som vi har i hagen. Har fått idéen fra noen dekorasjoner som vi så i Sandefjord for noen år siden. ¨


Hjemme hos oss har vi felles hobbyrom. Jeg har en mann som blant mye annet bygger modellskuter. Nå har han fått en stor restaureringsjobb for et museum. Han skal restaurere ni modellskip. Og gjett hvem som har fått jobben som "seilmaker"? Jo, det er meg, det. Kanskje ikke det beste jeg vet å sy, men jeg har gjort det en gang før. Det er ikke så vanskelig, bare man er nøyaktig.


Det er viktig å følge boka, for seilene må se helt riktige ut. Det syns ikke så godt på bildet, men
jeg har sydd sømmer på seilet med en halv inch' mellomrom.

Skal nok vise bilde når skuta går ut med fulle seil.

¨fruTicosus¨

2 kommentarer:

Bouvbear sa...

Oj dæv..å flink du er a..??Sy seil o greier åsså til et museum! Det hadde ikke jeg klart, det veit jeg..men ingen tvil om at fruTicosus klarer det ihvertfall.
Tusen takk for hyggelige ord hos meg(det med Audrey var jo et virkelig stor kompliment tusen takk!!)Nå har jeg fått hennes filmer i hus også,de skal jeg kose meg med i romjulen.
Finlandturen var helt herlig,gode venner herlig mat o sauna,,ja jeg sier ikke mer..skal skrive mer om dette i bloggen.. mellom alle forberedelser.
Så dritkule julelys dere har ved ingangen," I kind of like it!!"
Ha en fortsatt gode juleforberedelser min venn.

Kari Anne sa...

Nå også som seilmaker! Det er utrolig hvor mange "fag" du er innom i løpet av et år:o) Du har vel også noen kostymer igang, kjenner jeg deg rett :o))