søndag 28. september 2008

Selskap

I helga hadde vi to selskaper. Sønnen i huset fyller 12 år på tirsdag, så han hadde klassekameratene her på lørdag.
Aktiviteten i bursdagen var: Rally! Det betyr at de ragget rundt på jordet i en gammel bil mesteparten av tida (pappaen passet på!), var bare inne og spiste litt pizza og kake. Og så lekte de "Gi et lite vink"på slutten.
I dag var det stort familieselskap for han og meg selv med nesten 20 gjester.
I den forbindelse laget jeg denne oppsatsen, som jeg har hermet etter Englekyss, som igjen hadde hermet etter ei svensk dame.. Så nå går den idéen sin gang. Det er fint å få brukt georgineblomstene til noe nå på slutten av sesongen.Må vise et bilde av dattera kledd i høstfarger også, med nye klær og "nytt" hår. Hun er hjemme på høstferie denne uka, og det er veldig koselig.
¨fruTicosus¨

4 kommentarer:

Made by KKann sa...

Herlig oppsats - en god ide!
Dattera er da sååå fin - stilig på håret!

Ha en fin fin søndagskveld!

Smil fra KKann

NIB sa...

Hei hei!
Ser du vil legge deg til på NIB. Kunne du også lagt inn en kommentar på det nyeste 'nye bloggere' innlegget, så får vi presentert deg skikkelig på lørdag:) velkommen!!

Kari Anne sa...

Så fin L har blitt på håret! Du var veldig flittig med sømmen i går, får håpe iveren holder ut uka! Da blir det litt av en produksjon :o)
Kari Anne

Mi :) sa...

Hei :)

Takk for koselig kommentar ;)
Jeg er så heldig å ha en snill venninne i Stockholm som jeg bestiller til. Men send en mail til malin@elsashem.se - hun er søt og hjelper deg. e har mange norske kunder, så det må jo la seg gjøre på et vis! Lykke til :)

Mi:)